Erősen Ajánlott   

Hifi Pig teszt ( www.hifipig.com )

KIFUTOTT TERMÉK

Az összes Muto DAC képes fogadni digitális forrásokat 24bit / 192kHz felbontásig a két kapcsolható (S/PDIF) bemenetén keresztül, külalakjuk is szinte teljesen megegyezik.

A Muto beépített LiFePO4 akkujai legalább 10-12 óra folyamatos zenehallgatást biztosítanak egyetlen töltéssel. A teljes töltési folyamat automatizált, működés közben is tölthet. Kimeneti fokozata “A” osztályú, jfet és bipoláris tranzisztor kombinációja.
Ajánlott fogyasztói ára:  150.000 Ft

A Muto-X egy magasabb szintű Muto, kifinomult transzformátoros kimeneti fokozattal. A készülék kimenete nem közös földelésű (szimmetrikus) így RCA és teljes értékű szimmetrikus XLR csatlakozás is lehetséges az erősítő irányába! Az újratöltés akkor indul meg ha a készüléket kikapcsoljuk, vagy az akkuk elérték a kiritusan alacsony töltési szintet és automatikusan kikapcsolt.
Ajánlott fogyasztói ára:  225.000 Ft

A család legkisebb tagja a Muto Light D/A konverter, ő hálózati táplálású készülék. Műszaki paramétereiben nem marad el nagyobb testvéreitől, hangképe esetleg még jobban is illeszkedhet egyes rendszerekhez.
Ajánlott fogyasztói ára:  90.000 Ft