Az idei elmaradt kiállítás ellenére szeretnénk bemutatni legújabb fejlesztéseinket. Ezek elsősorban újragondolt tervek, amik jelenthetnek új anyagot, technológiát vagy ezek ötvözetét. A lényeg, maradt a human vonulat!

A személyes meghallgatást továbbra is itt a bemutató termünkben ajánljuk. Nem zárkóztunk be.

Tíz éve, az őszi kiállításon mutattuk be első erősítőnket, a Fortepiano-t. Most az ő régi köntösébe bújtattuk mindazt amit az erősítő építésről gondolunk, tíz év tapasztalatával . Címszavakban: monoblock kivitel, LiFePO4 akkumulátorok, szimmetrikus bemenet nanokristályos illesztő transzformátorral és ugyanilyen technológiájú kimeneti szűrő tekercsek, alumínium NYÁK, válogatott alkatrészek. Teljesítménye 70W 4 ohm-ra. Jellemzője a rendkívül levegős, részletező, dinamikus megszólalás. Limitált darabszámban készül.

Következő őszi “újdonságunk”, a már ismert A42 integrált erősítő bambusz helyett tömör fekete dió házban. Néhány alkatrész emeltebb minőségű lett, pl. a Sileo hangerő szabályzó reléit kapta meg. A bambusz verziónál dúsabb hangzású, nagyobb atmoszférával. Teljesítményét is megemeltük, 40W 8 ohmon.

Többek javaslatára a DRA KIT is feljebb lépett, beköltözve a fekete dió házba, D42 néven. Nagyobb testvérétől megörökölte az 5.0 Bluetooth modult, a DA chipeket és azok analóg szűrő áramköreit. Ennek köszönhetően jó minőségű forrásról (pl.ipad) streamelve kiváló lejátszó tud lenni. Természetesen a hagyományos koaxiális digitális bemenetekkel is rendelkezik.

Végül, de nem utolsó sorban a tavaly bemutatott Sarabande nevű akusztikus gitár/hangszerkombót terveztük át, zenészekkel közös konzultációkkal kidolgozva. Formáját Göde András közreműködésével alakítottuk, csakúgy mint a többi Human készüléket. Ez a széria Stummer Márton gitárművész szignójával és ajánlásával készül.

Új, izgalmas kábelek is alakulnak, bővebben kicsit később.