Erősen Ajánlott  

A Tabla segítségével meglévő magas szintű rendszerünk DAC-ja és a PC összeköttetése lehetséges, megvalósítva ezúton akár a nagyfelbontású (24bit /192kHz) felvételek “BITPONTOS” lejátszását is.

USB 2.0 csatlakozóval kapcsolódik a számítógéphez, koaxiális digitális (BNC) kimenettel a DAC felé. (Windows, Mac OSX és Linux támogatással)

Hűen a Human Audio filozófiájához, ezen készülékünk is tisztán belső akkumulátoros meghajtású. Két beépített csúcsminőségű lítium-ferrofoszfát (LiFePO4) akkuval rendelkezik, töltésüket USB-n keresztül automatizáltan kapják, mely a készülék üresjárási (épp nem lejátszásban lévő) vagy kikapcsolt állapotában történik. Külön gondoskodást, odafigyelést nem igényelnek, így a PC zavaraitól teljesen független a táplálása. Digitális áramkörei ultra alacsony jitterűek, kimenete teljesen izolált. Ezen technikai megoldásaival megadja a lehetőséget a már megszokott zenehallgatási szint elérésére/meghaladására immár PC-ről is.
Ajánlott fogyasztói ára:  150.000 Ft

A Tabla Pico szerényebb árával szeretne kedveskedni a zeneszeretőknek úgy, hogy filozófiában, hangban szinte ugyanazt a minőséget kaphassa, mint a nagy testvér Tabla esetében. Ezen készülék paraméterei alapvetően megegyeznek a bátyjáéval, a különbség az, hogy a Pico a Tablával szemben csupán egyetlen belső akkumulátort tartalmaz.
Ajánlott fogyasztói ára:  75.000 Ft

Használati utasítás letöltés:

Driver letöltés: