Sarabande: a “Human” gitár kombó

Akusztikus hangszeren játszó muzsikusok számára

Miért a SARABANDE a tökéletes választás?

Mert: ötvözi a HA hangminőséget az akkumulátoros működés által biztosított szabadsággal. 15 W szinuszos teljesítmény, párosítva a nagy érzékenységű magas-illetve mély-közép hangszórókkal. Kisméretű, kompakt dobozba építve (súlya 7,2 kg),  anyaga rétegelt nyírfa.

Üzemidő: Erősítéstől függően 5-8 órányi akkumulátoros üzemidővel rendelkezik, a szabad térben muzsikálók örömére.

Könnyű kezelhetőség: a Sarabande-t az általunk gyártott és forgalmazott Fermata erősítő alapra építettük, kezelő lapja a 6,3-as Jack/Canon csatlakozó-aljzat mellett mindössze egy On/Off kapcsolóval, Gain-szabályozóval és fázis-fordítóval rendelkezik. Itt találjuk a töltő-csatlakozót is. A kombóba nem építünk semmiféle effektet, mivel a cél a minőségi hangszedővel ellátott hangszerek minél hitelesebb megszólaltatása. (Természetesen van lehetőség a hangszer és a kombó közé bármilyen effekt beiktatására.) A kiállított példány még nem a végleges változat, már készül egy hasonló, 45W teljesítményű verzió is.

Tesztelői visszajelzések: ezek alapján elmondhatjuk, hogy a 60W RMS teljesítményűnek hirdetett versenytársak mellett is megfelelő hangnyomást produkál és ami mindenkinek azonnal feltűnt, az a hallott hang tisztasága, hangszer-hangja.