High Fidelity teszt ( www.highfidelity.pl )

ReMusic teszt ( www.remusic.it )

TNT Audio teszt ( www.tnt-audio.com )

Többéves fejlesztés után megépült az a rendszer, ami mentes azoktól a zavaroktól, melyek a sokadik felharmonikuson kimérhetetlen torzítást okoznak, (fülünk viszont nagyon érzékeny ezekre) ezért alapvetően más minőségű hangot tudtunk produkálni, mint amit a CD technikától megszoktunk. A Librettoban külön akkumulátort kaptak az analóg és digitális áramkörök. Még DC-DC konvertert sem alkalmaztunk, ami szintén zavarforrást okozhatna. Az akkuk felügyelete, töltése teljesen automatikus, azokra nem kell külön gondot fordítani.

A Philips PRO2 Industrial mechanika közvetlenül, mereven Librákhoz kapcsolódik. Nincs rugó, gumi, bizonytalan felfüggesztés: az összes rezgést a speciális lencséken keresztül vezetjük el. A bambusz anyagú doboz feszített tartóként funkcionál.

Ezt egy hibrid megoldású, nagyfelbontású (24bit/192kHz-es) DAC követi, meglehetősen kifinomult analóg fokozattal. Kimenetén az amerikai transzformátorok átvitele Megahertzekig tart. A trafók meghajtó fokozata nem tartalmaz semminemű negatív visszacsatolást.

A HD változat rendelkezik digitális bejárattal, mely szabványos S/PDIF jelet vár BNC avagy RCA csatlakozással. (A BNC erősen javallott az RCA-val szemben)

Analóg kimenetei  stúdió szabványú 600 Ohmos XLR illetve RCA csatlakozók. (digitális kimenet Libretto HD esetében nem elérhető)

A teljes készülékház tömör bambuszból mart.
Ajánlott fogyasztói ára: 2.032.000  HD változat:  2.159.000 Ft